Mizeria z pepperoni

16 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

3 średnie ogórki ze skórką

1 cukinia (dł ok. 25 cm) również ze skórką

1 średnia łagodna papryczka pepperoni

2 ząbki czosnku

150 ml jogurtu naturalnego

1 mała łyżeczka majonezu

½ łyżeczki białego mielonego pieprzu

½ łyżeczki SmakoMyku lub soli

½ łyżeczki jabłkowego octu winnego

Czosnek siekamy bardzo drobno. Cukinię i ogórki kroimy w plasterki. Papryczkę, przekrajamy wzdłuż, usuwamy nasiona. Każdą połówkę kroimy wzdłuż na 3 części, a następnie w plasterki (mają wyjść małe słupki).

Wszystkie składniki wkładamy do miski i dokładnie mieszamy.

Smacznego!

file1258378005



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...