Zupa pomidorowa na rosole

6 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • rosół drobiowy 2 l
  • koncentrat pomidorowy 1 słoiczek
  • mąka 1 łyżka
  • śmietana ½ szklanki
  • vegeta pikantna do smaku
  • makaron babuni

Rosół zagotować, dodać koncentrat pomidorowy, gotować kilka minut.
Doprawić do smaku vegetą pikantną. Zaprawić mąką wymieszaną ze śmietaną. Zagotować. Podawać z makaronem .

file1267885623

Zobacz również:

  1. Zupa pomidorowa z jabłkami
  2. Zupa pomidorowa z brokułem
  3. Zupa pomidorowa z ptysiem
  4. Zupa pomidorowa z parmezanem
  5. Pozostałe zupy pomidorowe



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Zupa pomidorowa na rosole

  1. avatar Kolorowapani pisze:

    Bardzo fajnie jest posypać zupe pomidorową, gorącą przed podaniem startym żółtym serem, rozstapia się tak fajnie w zupie i super smakuje

Dodaj komentarz