Zupa koperkowa

8 lutego 2011, dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

*600 ml wywaru warzywnego

*włoszczyzna

*kilka ziemniaków

*marchewka

*pęczek koperku

*śmietana

*mąka

Bulion zagotowujemy z włoszczyzną. Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchewkę oraz połowę posiekanego koperku. Gdy warzywa zmiękną, a zupa dobrze się zagotuje, zabielamy i zagęszczamy ją wymieszaną śmietaną z odrobiną mąki. Dodajemy resztę koperku.

Bardzo prosta zupka!

file1297176312



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Podłoga w łazience
Jeśli chcemy mieć łazienkę utrzymaną w stylu naturalnym, wybieramy podłogę drewnianą. Deski podłogowe...
Wywoływanie zdjęć
Ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie , a później lądują w albumie albo...
Masaż ultradźwiękowy
Masażer ultradźwiękowy może być skutecznym narzędziem w walce z różnymi problemami skórnymi, takimi...
Wąskie biodra a styl ubierania się…
Zamaskowanie wąskich bioder za pomocą spodni wcale nie jest trudne! Wystarczy wybrać szerokie jeansy...