Zupa koperkowa

8 lutego 2011,
dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

*600 ml wywaru warzywnego

*włoszczyzna

*kilka ziemniaków

*marchewka

*pęczek koperku

*śmietana

*mąka

Bulion zagotowujemy z włoszczyzną. Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchewkę oraz połowę posiekanego koperku. Gdy warzywa zmiękną, a zupa dobrze się zagotuje, zabielamy i zagęszczamy ją wymieszaną śmietaną z odrobiną mąki. Dodajemy resztę koperku.

Bardzo prosta zupka!

file1297176312



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....