Ziemniaki po prowansalsku

28 lutego 2014,
dodał: Szanetka
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 1 kg ziemniaków, 3-5 łyżek oleju sojowego, 2-3 ząbki czosnku, łyżka tymianku, sól, pieprz.

Obrane ziemniaki pokroić w kostkę, osuszyć na ściereczce. Wrzucić do płaskiego rondla na mocno rozgrzany olej i samżyć kilka minut na dużym ogniu, delikatnie mięszając drewnianą łyżką. Dodać roztarty czosnek i tymianek, zmniejszyć ogień i smażyć jeszcze 15-20 min. Pod koniec smażenia przyprawić solą i pieprzem.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...