Zielone placuszki dyniowo-ziemniaczane | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Zielone placuszki dyniowo-ziemniaczane

12 grudnia 2013, dodał: M N
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 ziemniaków
kawałek dyni ( wielkości dużego ziemniaka)
3 łyżki zieleniny: pietruszka, koperek
olej do smażenia
2 jajka
2 łyżki mąki
szczypta imbiru

 

Ziemniaki i dynię zetrzeć na tarce, dodać pozostałe składniki, bardzo dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju. Podawać z kleksem kwaśnej śmietany lub jogurtu naturalnego.

file1386863602



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Czy wykupujecie sobie ubezpieczenie…
Warto rozważyć ich zakup, by zapewnić sobie skuteczniejszą ochronę w razie wystąpienia sytuacji awaryjnej....
Wałek czy pędzel do malowania
Jeśli malujemy duże, gładkie powierzchnie, lepiej sięgnijmy po wałek. Pędzel nieumiejętnie użyty może...
Reklama dla firmy z branży monitori…
Reklama powinna być odpowiednio dostosowana do danej grupy odbiorców, zrozumiały, perswazyjny, konstruowany w...
Problemy z trądzikiem
Kłopoty z trądzikiem można rozwiązać, stosując kosmetyki apteczne. Pozbawione konserwantów i sztucznych barwników znakomicie...