Zdrowe i chrupiące kanapki

11 grudnia 2011, dodał: Madzia444
Artykuł zewnętrzny

Kanapki- składniki:

– 2 wafle ryżowe GOOD FOOD

– 2 plastry szynki

– jajko ugotowane na twardo

– papryka czerwona

– cebula czerwona

– ketchup Pudliszki

– posiekana natka pietruszki

Wykonanie:

Na waflach układamy: szynkę zawiniętą w rulonik, jajko pokrojone w ćwiartki, cebulę czerwoną, a w środek kładziemy paprykę. Posypujemy natką pietruszki. Na szynce i jajku kładziemy „kleksa” ketchupu. PYCHA!!!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...