Zapiekanki z farszem pieczarkowym

3 grudnia 2011, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny


    składniki:

    • pieczarki 4 szt
    • cebula 1 szt
    • ser żółty 5 dag
    • masło
    • keczup
    • bułeczki – kajzerki 2 szt

    Pieczarki zetrzeć na tarce oraz cebulę i podsmażyć na oleju. Bułeczki przekroić, posmarować masłem, nałożyć łyżkę farszu i posypać startym serem. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 4 minuty. Podawać z keczupem.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
    Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
    "nocne marki" - dozwolone po 22 :)
    Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
    Depilacja-co najlepsze?
    Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
    Torebka duża czy mała?
    Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...