Zakąska bakłażanowo pomidorowa

14 października 2012, dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

-sos pomidorowy pikantny Arrabbiata Cirio
-sos pomidorowy z bazylią Cirio
-bakłażan
-oliwa
-czosnek 1 ząbek
-twaróg
SOS P

Bakłażana myjemy i kroimy w plasterki . Solimy odstawiamy na ok 10 min . Płuczemy osuszamy . Do oliwy dodajemy wyciśnięty czosnek mieszamy . Kropimy bakłażana czosnkowa oliwą . Grillujemy go na patelni grillowej . Twarożek dusimy za pomocą widelca .Dodajemy sos pomidorowy Arrabbiata i  sos pomidorowy z bazylią  .Mieszamy dobrze .Twaróg nie możne być za luźny  Pastę nakąłdamy na plastry bakłażana zamykamy i spinamy wykałaczką .

file1350195363



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...