Wafelki z masą krówkową

1 czerwca 2012, dodał: milady
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • wafle suche
  • gotowa masa krówkowa

Przygotowanie:

Wafle przekładamy masą, owijamy folią spożywczą, przyciskamy czymś ciężkim np. deską, książką i wkładamy do lodówki. Po 3 godzinach kroimy w  dowolne kształty i zjadamy.

Propozycja: gdy nie uda nam się zakupić gotowej masy krówkowej, możemy wafle przełożyć nutellą, dżemem, albo ugotować masę krówkową 3 godziny w puszce i po ostudzeniu smarować je.

file1338546036



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.