Wafelki z masą krówkową | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Wafelki z masą krówkową

1 czerwca 2012, dodał: milady
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • wafle suche
  • gotowa masa krówkowa

Przygotowanie:

Wafle przekładamy masą, owijamy folią spożywczą, przyciskamy czymś ciężkim np. deską, książką i wkładamy do lodówki. Po 3 godzinach kroimy w dowolne kształty i zjadamy.

Propozycja: gdy nie uda nam się zakupić gotowej masy krówkowej, możemy wafle przełożyć nutellą, dżemem, albo ugotować masę krówkową 3 godziny w puszce i po ostudzeniu smarować je.

file1338546036



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mężczyźni a psychoterapia
Wyraź swoje uczucia i obawy w delikatny sposób, podkreślając, że zależy Ci na jego...
Sól cichy zabójca
Ja solę tylko ziemniaki jak się gotują, a tak podczas przygotowywania potraw dodaję...
długość związku
Ja jestem w tym roku 23 lata w związku w tym 20 lat w małżeństwie.
Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...