Tuńczyk z orzechami | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Tuńczyk z orzechami

30 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 75 dag tuńczyka lub innej ryby
  • cytryna
  • 3 ząbki czosnku
  • 4 orzechy włoskie
  • 4 łyżki oliwy
  • sól, biały pieprz

Wykonanie:

Tuńczyka pokrój na porcje, skrop sokiem z cytryny,. Czosnek rozetrzyj z solą i pieprzem. Orzechy posiekaj i wymieszaj z czosnkiem. Zrumień rybę na oleju z obu stron. Obłóż pastą czosnkowo- orzechową, zmniejsz ogień, przykryj, duś ok 15 min.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jakie radio?
Ja bardzo lubię słuchać radia RMF FM lub radia ESKA
kto jest fotografikiem?
Artysta fotografik zajmuje się robieniem zdjęć, przekazując innym swoją wizję świata bądź dokumentując zastaną rzeczywistość....
hollywoodzki uśmiech - czy to możli…
Hollywoodzki uśmiech to nic innego jak wcześniej wspomniany biały uśmiech, symetryczny i pozbawiony...
Ubiór na rozmowę kwalifikacyjną
W przypadku kobiet mogą być to ciemne jeansy, koszula i marynarka lub kardigan/sweter...