Tosty z fasolką w sosie pomidorowym

24 sierpnia 2009, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Tosty z fasolką w sosie pomidorowym

Wszystkim spieszącym się rano przypominam angielski pomysł na ciepłe śniadanie .Jak pierwszy raz zobaczyłam to miałam mieszane uczucia – spróbowałam – polubiłam .Dla mnie smaczne .

Czas : 10 – 15 minut

Składniki :1 puszka fasolki w sosie pomidorowym ( małe ziarna )
4 kromki chleba tostowego
masło

Fasolkę podgrzewać w garnuszku przez 10 minut , tak by część sosu się odparowała . Zrobić tosty . Posmarować je masłem . Ułożyć na talerzach po dwa przekrojone na trójkąty tosty posmarowane masłem . Wyłożyć na nie fasolkę z sosem rozdzielając fasolkę równo . Jeść na gorąco ( nożem i widelcem )

 

nadesłane: Babciagramolka



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz