Torcik orzechowo-ajerkoniakowy z borówkami

15 grudnia 2010,
dodał: blue
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
biszkopt (według ulubionego przepisu własnego) orzechowy
1 krem ajerkoniakowy DELECTA
borówki
garść kokosu

Przygotowanie:
Upiec swój ulubiony biszkopt z mielonymi orzechami włoskimi w tortownicy. Przekroić go na pół. Krem przygotować według przepisu na opakowaniu. Spód biszkoptu posmarować kremem, położyć drugą połowę biszkoptu i całość znów posmarować kremem. Na wierzchu ułożyć borówki i posypać kokosem.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....