Talarki z cukini

18 sierpnia 2010,
dodał: p
Artykuł zewnętrzny

Ostatnio odkryłam moc cukinii. Danie idealne dla niezaplanowanych gości. Kroisz cukinię w talarki lub kabaczka, przedtem usuwasz z nich miąższ  i co tam jeszcze ma np.pestki. Obtaczasz w bułce tartej i w jajku i gotowe danie. Smażysz minutę z jednej i z drugiej strony na oliwie z oliwek. Smacznego.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...