Talarki z cukini

18 sierpnia 2010, dodał: p
Artykuł zewnętrzny

Ostatnio odkryłam moc cukinii. Danie idealne dla niezaplanowanych gości. Kroisz cukinię w talarki lub kabaczka, przedtem usuwasz z nich miąższ  i co tam jeszcze ma np.pestki. Obtaczasz w bułce tartej i w jajku i gotowe danie. Smażysz minutę z jednej i z drugiej strony na oliwie z oliwek. Smacznego.



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...