Talarki z cukini

18 sierpnia 2010, dodał: p
Artykuł zewnętrzny

Ostatnio odkryłam moc cukinii. Danie idealne dla niezaplanowanych gości. Kroisz cukinię w talarki lub kabaczka, przedtem usuwasz z nich miąższ  i co tam jeszcze ma np.pestki. Obtaczasz w bułce tartej i w jajku i gotowe danie. Smażysz minutę z jednej i z drugiej strony na oliwie z oliwek. Smacznego.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...