Szybkie ciasteczka z ciasta francuskiego z brzoskwinią

Avatar photo
3 września 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

A na deser: bułeczki z brzoskwinią z ciasta francuskiego – błyskawiczny!

– rolka ciasta francuskiego niemrożonego

– brzoskwinia

– żółtko

– cukier cynamonowy (lub cynamon plus cukier)

Rozwinąć ciasto, wykrajac kwadraty, układać na nim kawałeczki brzoskwini, zlepić brzegi, polakierować żółtkiem, wstawić do gorącego piekarnika, piec około 15-20 minut w temp. 180 stopni C. Na koniec posypać cukrem cynamonowym, jeść cieplutkie!

file1283506975



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.