Surówka z selerem

22 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Większą, białą część por kroimy na cieniutkie paseczki, solimy i odstawiamy. Ćwiartkę białej kapusty bardzo drobno kroimy, solimy i odstawiamy. Mieszamy por z kapustą, dodajemy pół selera wiórki tarte ze słoika. Przyprawiamy pieprzem i dodajemy łyżkę majonezu. Mieszamy i przed podaniem wkładamy do lodówki.

file1266837749



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...