Surówka z kiszonej kapusty

7 lipca 2010, dodał: PaniMISIOWA
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

kapusta kiszona 500 g

cebula 1 szt

marchewka młoda 2 szt

natka pietruszki

oliwa z oliwek light 2 łyżki

Kapustę kiszoną tniemy kilka razy nożem na mniejsze kawałki i przekładamy do miseczki. Cebulę siekamy w kostkę, marchewką obieramy i trzemy na dużych oczkach tarki, pietruszkę siekamy, a następnie wszystko dodajemy do kapusty. Mieszamy z oliwą.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...