Surówka z kapusty kiszonej

11 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

20 dag kapusty kiszonej kroimy, przyprawiamy solą i pieprzem. Cebulę obieramy, kroimy drobno, dodajemy do kapusty. Mniejszą marchew obieramy, trzemy na tarce, dodajemy do kapusty. Ogórek kiszony kroimy na kawałki i dodajemy do kapusty. Pół czerwonej papryki obieramy i kroimy cieniutko w paseczki, dodajemy do kapusty. Mieszamy całość.

file1265898362



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...