Surówka z kapusty kiszonej

11 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

20 dag kapusty kiszonej kroimy, przyprawiamy solą i pieprzem. Cebulę obieramy, kroimy drobno, dodajemy do kapusty. Mniejszą marchew obieramy, trzemy na tarce, dodajemy do kapusty. Ogórek kiszony kroimy na kawałki i dodajemy do kapusty. Pół czerwonej papryki obieramy i kroimy cieniutko w paseczki, dodajemy do kapusty. Mieszamy całość.

file1265898362



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...