Surówka z kapusty kiszonej

11 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

20 dag kapusty kiszonej kroimy, przyprawiamy solą i pieprzem. Cebulę obieramy, kroimy drobno, dodajemy do kapusty. Mniejszą marchew obieramy, trzemy na tarce, dodajemy do kapusty. Ogórek kiszony kroimy na kawałki i dodajemy do kapusty. Pół czerwonej papryki obieramy i kroimy cieniutko w paseczki, dodajemy do kapusty. Mieszamy całość.

file1265898362



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.