Surówka z czerwonej kapusty | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Surówka z czerwonej kapusty

15 lipca 2010, dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • kapusta czerwona 1 sztuka
  • kwasek cytrynowy troszkę
  • jabłka 2 sztuki
  • majonez
  • sól
  • cukier 1-1,5 łyżeczki
  • Czerwoną kapustę i obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy odrobinę kwaskiem cytrynowym. Dokładamy majonez (w zależności od wielkości kapusty), doprawiamy cukrem



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Jakie radio?
    Ja bardzo lubię słuchać radia RMF FM lub radia ESKA
    kto jest fotografikiem?
    Artysta fotografik zajmuje się robieniem zdjęć, przekazując innym swoją wizję świata bądź dokumentując zastaną rzeczywistość....
    hollywoodzki uśmiech - czy to możli…
    Hollywoodzki uśmiech to nic innego jak wcześniej wspomniany biały uśmiech, symetryczny i pozbawiony...
    Ubiór na rozmowę kwalifikacyjną
    W przypadku kobiet mogą być to ciemne jeansy, koszula i marynarka lub kardigan/sweter...