Surówka z czerwonej kapusty

15 lipca 2010,
dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • kapusta czerwona 1 sztuka
  • kwasek cytrynowy troszkę
  • jabłka 2 sztuki
  • majonez
  • sól
  • cukier 1-1,5 łyżeczki
  • Czerwoną kapustę i obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy odrobinę kwaskiem cytrynowym. Dokładamy majonez (w zależności od wielkości kapusty), doprawiamy cukrem



    FORUM - bieżące dyskusje

    Uzbekistan i Kazachstan
    Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
    kąpiel noworodka
    Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
    Perfumy i Internet
    Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
    Jak przygotować się do pracy w ogro…
    Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...