Surówka z czerwonej kapusty

15 lipca 2010,
dodał: ANECIK1980
Artykuł zewnętrzny
  • kapusta czerwona 1 sztuka
  • kwasek cytrynowy troszkę
  • jabłka 2 sztuki
  • majonez
  • sól
  • cukier 1-1,5 łyżeczki
  • Czerwoną kapustę i obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy odrobinę kwaskiem cytrynowym. Dokładamy majonez (w zależności od wielkości kapusty), doprawiamy cukrem



    FORUM - bieżące dyskusje

    Samotne wakacje - jak je spędzić?
    Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
    Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
    O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
    Problemy z roślinkami
    Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
    horoskopy, wróżby
    A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...