Surówka z białej kapusty

24 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ćwiartkę białej kapusty kroimy drobno w paski, solimy, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki. Marchewkę obieramy, trzemy  na tarce na grubych oczkach. Jabłko obieramy i również trzemy na tarce jak marchewkę. Małą cebulę kroimy drobno.
Wszystko mieszamy razem, doprawiamy pieprzem i łyżką majonezu. Surówka jest świetnym dodatkiem do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.