Surówka z białej kapusty

24 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ćwiartkę białej kapusty kroimy drobno w paski, solimy, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki. Marchewkę obieramy, trzemy  na tarce na grubych oczkach. Jabłko obieramy i również trzemy na tarce jak marchewkę. Małą cebulę kroimy drobno.
Wszystko mieszamy razem, doprawiamy pieprzem i łyżką majonezu. Surówka jest świetnym dodatkiem do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...