Surówka z białej kapusty

24 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ćwiartkę białej kapusty kroimy drobno w paski, solimy, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki. Marchewkę obieramy, trzemy  na tarce na grubych oczkach. Jabłko obieramy i również trzemy na tarce jak marchewkę. Małą cebulę kroimy drobno.
Wszystko mieszamy razem, doprawiamy pieprzem i łyżką majonezu. Surówka jest świetnym dodatkiem do mięs.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...