Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą

27 stycznia 2014, dodał: jmwg
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

• 350g makaronu spaghetti Mamma Mia

• 50g rukoli

• 50g migdałów bez skórki

• oliwa z oliwek

• sól

• pieprz

• oregano

• 150g tuńczyka w kawałkach (opcja)

Przygotowanie:

Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu „al dente”. Gorący makaron wymieszać z suszonym oregano, odrobiną oliwy z oliwek, świeżą garścią rukoli, tuńczykiem(opcja), doprawić solą i pieprzem. Całość podawać posypaną migdałami utartymi w moździerzu.

file1390814206



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...