Sos słodko-kwaśny

15 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

syrop brzoskwiniowy 1/4 szklanki

syrop morelowy 1/4 szklanki

3 łyżki sosu Vinegret

sos sojowy 1 łyżeczka

musztarda 1 łyżeczka

2 łyżki wody

sól

czosnek granulowany

Przygotowanie:

Wszystkie składniki oprócz wody zmiksować na papkę. Przełożyć na patelnię, dodać wodę i gotować na małym ogniu przez 5 minut ciągle mieszając. Odstawić do wystygnięcia. Doskonały do pieczonego kurczaka.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...