Sos słodko-kwaśny

15 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

syrop brzoskwiniowy 1/4 szklanki

syrop morelowy 1/4 szklanki

3 łyżki sosu Vinegret

sos sojowy 1 łyżeczka

musztarda 1 łyżeczka

2 łyżki wody

sól

czosnek granulowany

Przygotowanie:

Wszystkie składniki oprócz wody zmiksować na papkę. Przełożyć na patelnię, dodać wodę i gotować na małym ogniu przez 5 minut ciągle mieszając. Odstawić do wystygnięcia. Doskonały do pieczonego kurczaka.



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D