Sos słodko-kwaśny

15 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

syrop brzoskwiniowy 1/4 szklanki

syrop morelowy 1/4 szklanki

3 łyżki sosu Vinegret

sos sojowy 1 łyżeczka

musztarda 1 łyżeczka

2 łyżki wody

sól

czosnek granulowany

Przygotowanie:

Wszystkie składniki oprócz wody zmiksować na papkę. Przełożyć na patelnię, dodać wodę i gotować na małym ogniu przez 5 minut ciągle mieszając. Odstawić do wystygnięcia. Doskonały do pieczonego kurczaka.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.