Sos Remulade

20 lipca 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:

1 szklanka majonezu,
1 cebula (6 dag),
1 ząbek czosnku,
2 jajka ugotowane na twardo,
2 łyżki musztardy,
szczypta cukru pudru,
1 łyżeczka imbiru Prymat,
sól,
pieprz biały mielony Prymat
Przyrządzanie:

Cebulę, czosnek oraz jajka obrać i drobno posiekać. Majonez rozetrzeć z musztardą, wymieszać z cebulą, czosnkiem i jajkami. Przyprawić do smaku cukrem, solą, imbirem Prymat i pieprzem Prymat. Podawać do wędlin, mięs na zimno, pasztetów i ryb.

www.prymat.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....