Sos porowo-ziemniaczany

25 sierpnia 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 pory, 4 ziemniaki, 3 łyżki masła, 2 szklanki wywaru, sól, pieprz, ziele angielskie, sok cytrynowy, 1 łyżka drobno posiekanej pietruszki.

Przygotowanie: pory umyć i pokroić w półplasterki. Ziemniaki pokroić w kostkę. Pory podsmażyć na maśle, dodać ziemniaki, całość zalać wywarem i gotować aż składniki będą miękkie. Zmiksować. Dodać przyprawy i natkę.

file1282752985



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.