Sos karmelowy

22 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

3 łyżki cukru

2 łyżki masła

2 łyżki wody

Przygotowanie:

W garnku rozpuścić masło z wodą i cukrem.Nie mieszać tylko potrząsać garnkiem co jakiś czas , aby sos się nie zważył. Gdy z cukru zrobi się karmel tzn. że sos jest gotowy. Doskonały do owoców i naleśników.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.