Sos kaparowy | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Sos kaparowy

22 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

składniki:

3 dag. masła

3 dag mąki

2 szklanki wywaru z kości

włoszczyzna

1 żółtko

łyzka kaparów

sok z 1/2 cytryny

sól

pieprz

Przygotowanie:

Z masła i tłuszczu zrobić zasmażkę. Rozprowadzić zimnym wywarem i zagotować mieszając. Dodać posiekane kapary, sól, pieprz i sok z cytryny. Doskonały do gotowanych ryb.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jakie radio?
Ja bardzo lubię słuchać radia RMF FM lub radia ESKA
kto jest fotografikiem?
Artysta fotografik zajmuje się robieniem zdjęć, przekazując innym swoją wizję świata bądź dokumentując zastaną rzeczywistość....
hollywoodzki uśmiech - czy to możli…
Hollywoodzki uśmiech to nic innego jak wcześniej wspomniany biały uśmiech, symetryczny i pozbawiony...
Ubiór na rozmowę kwalifikacyjną
W przypadku kobiet mogą być to ciemne jeansy, koszula i marynarka lub kardigan/sweter...