Sos diabelski

16 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 cebule

4 pomidory

miód 3 łyżki

oliwa 3 łyżki

1/4 szklanki keczupu pikantnego

łyżka chilli w proszku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Pomidory obrać ze skórki, wydrążyć nasiona, a miąższ pokroić w kostkę. Cebulę również posiekać w kostkę. Dodać resztę składników, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Doskonały do żeberek i skrzydełek  z grilla.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...