Sos diabelski

16 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 cebule

4 pomidory

miód 3 łyżki

oliwa 3 łyżki

1/4 szklanki keczupu pikantnego

łyżka chilli w proszku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Pomidory obrać ze skórki, wydrążyć nasiona, a miąższ pokroić w kostkę. Cebulę również posiekać w kostkę. Dodać resztę składników, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Doskonały do żeberek i skrzydełek  z grilla.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺
Gorące smaki lata - konkurs z marką…
U mnie są tylko stalowe garnki, a patelni nie używam wcale...