Sos tatarski | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Sos tatarski

16 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 ugotowane na twardo jajka

2 korniszony

chrzan 1 łyżka

grzybki marynowane kilka sztuk

2 łyżki majonezu

sól

pieprz

cukier

Przygotowanie:

Jajka zgnieść widelcem na pastę, resztę drobniutko posiekać, dodać cukier, sól, pieprz, chrzan i majonez. Wymieszać. Pysznie smakuje z kanapkami.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...