Sos Bazyliowo – Pietruszkowy

17 sierpnia 2010, dodał: Micherdzińska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 ząbki czosnku

2 łyżki majonezu

2 łyżki śmietany 18%

pół pęczka zielonej natki pietruszki

garść zielonych liści bazylii

sól, kolorowy pieprz, szczypta cukru

Przygotowanie:

majonez, śmietanę, posiekany czosnek, natkę i bazylię wrzucić do małej miseczki, dokładnie wymieszać, dodać szczyptę soli, cukru i  zmielonego kolorowego pieprzu, wymieszać. włożyć na chwilę do lodówki by się przegryzło. Podawać do mięs z grilla i wędlin. pycha!

file1282041714



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...