Sos Bazyliowo – Pietruszkowy | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Sos Bazyliowo – Pietruszkowy

17 sierpnia 2010, dodał: Micherdzińska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 ząbki czosnku

2 łyżki majonezu

2 łyżki śmietany 18%

pół pęczka zielonej natki pietruszki

garść zielonych liści bazylii

sól, kolorowy pieprz, szczypta cukru

Przygotowanie:

majonez, śmietanę, posiekany czosnek, natkę i bazylię wrzucić do małej miseczki, dokładnie wymieszać, dodać szczyptę soli, cukru i  zmielonego kolorowego pieprzu, wymieszać. włożyć na chwilę do lodówki by się przegryzło. Podawać do mięs z grilla i wędlin. pycha!

file1282041714



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...