Sorbet truskawkowo-bananowy

21 czerwca 2012, dodał: elkaa13
Artykuł zewnętrzny

Gdy z nieba leje się żar nie ma nic cenniejszego niż pucharek chłodzącego sorbetu, który robi się błyskawicznie – wystarczy nacisnąć guziczek blendera :)

Składniki na 2-3 porcje

  • 250 g mrożonych truskawek lub zamrożonego musu z truskawek
  • dwa duże pokrojone i zamrożone banany (ok. 240 g bez skórki)

Przygotowanie:

Truskawki i banany umieścić w blenderze i zmiksować na jednolitą masę. Przełożyć do pucharków lub szklanek i od razu podawać.

file1340266525



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...