Sorbet truskawkowo-bananowy

21 czerwca 2012, dodał: elkaa13
Artykuł zewnętrzny

Gdy z nieba leje się żar nie ma nic cenniejszego niż pucharek chłodzącego sorbetu, który robi się błyskawicznie – wystarczy nacisnąć guziczek blendera :)

Składniki na 2-3 porcje

  • 250 g mrożonych truskawek lub zamrożonego musu z truskawek
  • dwa duże pokrojone i zamrożone banany (ok. 240 g bez skórki)

Przygotowanie:

Truskawki i banany umieścić w blenderze i zmiksować na jednolitą masę. Przełożyć do pucharków lub szklanek i od razu podawać.

file1340266525



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D