Soczysty kurczak

8 września 2014, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

file1410196209

Składniki:

podwójny filet z piersi kurczaka
2 kostki rosołowe Knorr
4 łyżki oliwy Bertolli extra vergine
2 łyżki sezamu
olej rzepakowy do smażenia

Filet pokroić na 4-6 kawałków, tworząc grube plastry.
Oliwę z oliwek utrzeć z kostkami rosołowymi. Marynatą natrzeć płaty, oprószyć sezamem, odstawić na godzinę do lodówki, po czym smażyć powoli, kilka razy przekręcając mięso.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...