Słodki przekładaniec

2 lipca 2011, dodał: p
Artykuł zewnętrzny
  • 6 paczek herbatników zwykłych
  • puszka masy krówkowej orzechowej Bakalland
  • krem tiramisu Delecta
  • 8 kostek czekolady mlecznej

Puszkę krówkowej masy lekko podgrzej, żeby łatwiej się rozsmarowywała. Krem tiramisu przygotuj według przepisu na opakowaniu.Na tacy układaj od dołu: 2 paczki herbatników, masa krówkowa, znowu herbatniki i połowa kremu tiramisu. Ponownie herbatniki i reszta kremu. Na koniec zetrzyj czekoladę na tarce o małych oczkach. Wstaw do lodówki na dobę.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...