Słodki przekładaniec

2 lipca 2011,
dodał: p
Artykuł zewnętrzny
  • 6 paczek herbatników zwykłych
  • puszka masy krówkowej orzechowej Bakalland
  • krem tiramisu Delecta
  • 8 kostek czekolady mlecznej

Puszkę krówkowej masy lekko podgrzej, żeby łatwiej się rozsmarowywała. Krem tiramisu przygotuj według przepisu na opakowaniu.Na tacy układaj od dołu: 2 paczki herbatników, masa krówkowa, znowu herbatniki i połowa kremu tiramisu. Ponownie herbatniki i reszta kremu. Na koniec zetrzyj czekoladę na tarce o małych oczkach. Wstaw do lodówki na dobę.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...