Śledzikowe nowości

23 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

IMG_4612_resize_k

Wiosenno – wielkanocny kolaż przysmaków marki Lisner

IMG_4573_resize_k
Zwiastujące wiosnę Święta Wielkanocne to czas niezwykle bogatej tradycji kulinarnej. Przy tej szczególnej okazji marka Lisner proponuje kolaż przysmaków, które zadowolą zarówno wielbicieli klasycznych jak i niekonwencjonalnych potraw. Dla zainspirowanych kuchnią różnych krajów Lisner przygotował dwie nowości: sałatkę japońską z surimi i ananasem oraz sałatkę norweską z wędzonym łososiem. Miłośnikom tradycyjnych, polskich specjałów z pewnością dogodzą matjas w sosie śmietanowym i po kaszubsku filety śledziowe ze smażoną cebulką. Tak finezyjne zestawienie produktów na świątecznym stole pozwoli urozmaicić uroczyste menu nadając mu oryginalny, wyszukany charakter.

Nowość – sałatka japońska z surimi i ananasem:

Połączenie surimi z ryżem, ananasem i rozmaitymi warzywami
to świetna opcja dla miłośników oryginalnych przysmaków. Łagodne surimi z ryżem podkreśla charakterystyczny smak cebulki ze szczypiorkiem przełamany słodkawą nuta ananasa. Doskonała jako _Salateria japońska z surimi i ananasem 150Tprzystawka lub alternatywa świątecznej potrawy.

Opakowanie: 150 g
Cena: 2,95 zł


Nowość – sałatka norweska z wędzonym łososiem!

Najwyższej jakości mięso wędzonego łososia zanurzone w ryżu wśród rozmaitych dodatków. Wyborne połączenie selera, gotowanego jajka
i cebulki ze szczypiorkiem wraz z jabłkiem i ananasem nadaje sałatce charakterystyczny, wyszukany smak. Świetna opcja dla poszukujących oryginalnych przysmaków.

Opak_Salateria norweska z wędzonym łososiem 150Towanie: 150 g
Cena: 2,95 zł

Lisner poleca również Matjas w sosie śmietanowym oraz Po kaszubsku filety śledziowe ze smażoną cebulką, które znakomicie sprawdzą się jako świąteczne przysmaki.
matjas w s śmietanowym 400 wizu_
Matjas w sosie śmietanowym to połączenie tradycyjnej, słonej ryby matjasowej z sosem śmietanowym z dodatkiem warzyw
i owoców. Doskonałe zestawienie słonawych matjasów przełamuje łagodna śmietana oraz delikatny posmak ogórka konserwowego, kawałków cebulki i jabłka. Specjał ten zadowoli miłośników sprawdzonych, domowych przepisów.

Opakowanie:     400 g
Cena:    5,59 zł

Po Kaszubsku filety śledziowe ze smażoną cebulką to propozycja dla wszystkich, którzy cenią smak tradycyjnej kuchni polskiej. Popularne marynowane filety śledziowe wzbogacono dodatkiem smażonej cebulki. Dzięki temu danie nabiera niepowtarzalnego aromatu oraz delikatnie słodkiego smaku. Filety można serwować jako przystawkę, mogą stanowić samodzielny posiłek lub być częścią złożonej LISNER kaszubskie_z cebulką 650potrawy.

Opakowanie: 650g
Cena: 12,99 zł

www.lisner.pl



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz