Surówka z selera po góralsku

19 sierpnia 2013, dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

składniki:
 
*50 dag selera korzeniowego
*100 ml kwaśnej śmietany
*2 łyżki świeżo startego chrzanu
*15 dag bryndzy
*1 łyżka soku z cytryny
*sól,pieprz
 
Selera obrać,umyć i zetrzeć na tarce o małych oczkach.
To samo zrobić z chrzanem.Połączyć seler z chrzanem dodać bryndzę i sok z cytryny.
Dodać śmietanę i doprawić.Dokładnie wymieszać

file1376912462



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...