Sałatka żólto-zielona

10 lipca 2010, dodał: bernika
Artykuł zewnętrzny

tuńczyk w kawałkach w oliwie
biała częśc cebuli dymki
kapusta pekińska
kapary
konserwowe patisony
jajko ugotowane na twardo
papryka zielona
ser żółty starty
świeza natka pietruszki
sos z z połaczenia: oliwy z oliwek aromatyzowanej cytryną, octu balsamicznego, 1/2 opakowania sosu salatkowego włoskiego Winiary

Na dno miski kładziemy pokrojona kapuste, na to tuńczyka, papryke w kostkę, kapary, patisony pokrojone w ćwiartki lub połowki, jajko w ćwiartki, ser zolty starty, natka i sos.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...