Sałatka z tuńczyka z czerwoną fasolą

22 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny
    Składniki

  • 2 puszki tuńczyka w oleju
  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 puszka fasolki czerwonej
  • szklanka ugotowanego ryżu
  • 3 ogórki kiszone
  • majonez
  • wegeta

Tuńczyka przekładamy do miseczki razem z olejem dodajemy do niego odcedzoną fasolke i kukurydzę,wszystko mieszamy.  Dodajemy ugotowany ryż, ogórek pokrojony w kostkę i dodajemy majonez i wegete.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...