Sałatka z tuńczyka z czerwoną fasolą

22 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny
    Składniki

  • 2 puszki tuńczyka w oleju
  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 puszka fasolki czerwonej
  • szklanka ugotowanego ryżu
  • 3 ogórki kiszone
  • majonez
  • wegeta

Tuńczyka przekładamy do miseczki razem z olejem dodajemy do niego odcedzoną fasolke i kukurydzę,wszystko mieszamy.  Dodajemy ugotowany ryż, ogórek pokrojony w kostkę i dodajemy majonez i wegete.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...