Karp faszerowany z ryżem | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Karp faszerowany z ryżem

22 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • Karp (filet)
  • włoszczyzna
  • Farsz:

  • 1 szklanka ugotowanego ryżu
  • 5 dkg rodzynek
  • curry
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • Do ryżu dodajemy rodzynki, szczyptę curry,sok z cytryny,sól i pieprz.
    Karpia filetujemy,lekko rozbijamy,solimy pieprzymy i nakładamy farsz.
    Rybę zwijamy,owijamy naoliwioną folią aluminiową i gotujemy w warzywach 30 minut. Studzimy, kroimy w dzwonki i podajemy na półmisku z dużą ilością salaty.



    Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

    Dodaj komentarz


    FORUM - bieżące dyskusje

    Jakie radio?
    Ja bardzo lubię słuchać radia RMF FM lub radia ESKA
    kto jest fotografikiem?
    Artysta fotografik zajmuje się robieniem zdjęć, przekazując innym swoją wizję świata bądź dokumentując zastaną rzeczywistość....
    hollywoodzki uśmiech - czy to możli…
    Hollywoodzki uśmiech to nic innego jak wcześniej wspomniany biały uśmiech, symetryczny i pozbawiony...
    Ubiór na rozmowę kwalifikacyjną
    W przypadku kobiet mogą być to ciemne jeansy, koszula i marynarka lub kardigan/sweter...