Sałatka z panierowanym oscypkiem

9 sierpnia 2010, dodał: jenn

Skladniki:

– kilka liści sałaty
– 2 pomidory
– oscypek
– jajko do panierowania
– bułka tarta
– sol, pieprz do smaku

Na talerzu układamy kilka liści salaty, pomidory kroimy w cząstki, doprawiamy sola i pieprzem. Oscypka kroimy w plastry o grubości 5 mm, panierujemy w jajku i bułce oraz smażymy na zloty kolor. Nastepnie kładziemy na liściach salaty i pomidorze. Podajemy na wiekszym talerzu. Palce lizac!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Oryginalna elegancja - różowe złoto i kwiatowe motywy na tarczy!
Cena:
390 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Jaki zabieg na zmarszczki w Krakowi…
Jeśli chodzi o usuwanie/wypełnianie zmarszczek, jednym ze skuteczniejszych zabiegów jest użycie kwasu hialuronowego,...
Czego nauczyły Was związki?
Moje związki nauczyły mnie aby nie ufać mężczyznom. To smutne...ale to prawda.
Gdzie wyobrażacie sobie idealne zar…
Najlepsze zaręczyny...to plaża i polskie morze.
Naturalne preparaty dla włosów
Ja stosuję olej kokosowy- daje super efekty.