Sałatka z panierowanym oscypkiem

9 sierpnia 2010,
dodał: jenn
Artykuł zewnętrzny

Skladniki:

– kilka liści sałaty
– 2 pomidory
– oscypek
– jajko do panierowania
– bułka tarta
– sol, pieprz do smaku

Na talerzu układamy kilka liści salaty, pomidory kroimy w cząstki, doprawiamy sola i pieprzem. Oscypka kroimy w plastry o grubości 5 mm, panierujemy w jajku i bułce oraz smażymy na zloty kolor. Nastepnie kładziemy na liściach salaty i pomidorze. Podajemy na wiekszym talerzu. Palce lizac!



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....