Sałatka z panierowanym oscypkiem

9 sierpnia 2010,
dodał: jenn
Artykuł zewnętrzny

Skladniki:

– kilka liści sałaty
– 2 pomidory
– oscypek
– jajko do panierowania
– bułka tarta
– sol, pieprz do smaku

Na talerzu układamy kilka liści salaty, pomidory kroimy w cząstki, doprawiamy sola i pieprzem. Oscypka kroimy w plastry o grubości 5 mm, panierujemy w jajku i bułce oraz smażymy na zloty kolor. Nastepnie kładziemy na liściach salaty i pomidorze. Podajemy na wiekszym talerzu. Palce lizac!



FORUM - bieżące dyskusje

Wydarzenia w Twoim mieście !
Gdy pracowałam na drugie zmiany, omijały mnie wszystkie wydarzenia. Przez kilka lat pracowałam...
Ploteczki - ogólny Off Topic :D
A to prawda. Zastanawiają mnie te stacje badania jakości powietrza. Dziwne, że w...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
U mnie w pracy połowa choruje, ale na przeziębienie, nie na Stratusa, który...
Związki wyznaniowe - dlaczego powst…
Takie grupy zaspokajają jakieś konkretne potrzeby i to skłania ludzi do przynależności. Dodatkowo wspólne...