Sałatka z kapusty pekińskiej, pomidorów i jabłka.
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
- kapusta pekińska
- pomidory
- jabłko
- olej rzepakowy
- przyprawa do sałatek
Sposób przygotowania:
Pomidory i jabłko dokładnie umyć. Kapustę, pomidor oraz jabłko pokroić wedle uznania. Włożyć do miski i wymieszać. Olej rzepakowy połączyć z przyprawą do sałatek i skropić sałatkę. Polecam odstawić przed spożyciem na pewien czas, aby składniki się „przegryzły”.
Smacznego!
Polecam olej rzepakowy firmy Olej rzepakowy z Góry Św. Wawrzyńca:
http://www.olejdlazdrowia.eu
Polecam przyprawę do sałatek firmy Podravka:
http://podravka.pl/
Dressing przygotowałam w shakerze z akcji „Pokochaj olej rzepakowy”:
www.pokochajolejrzepakowy.pl
www.corculinari.pl