Sałatka z farfalami do grilla

8 sierpnia 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

makaron farfale

czerwona cebula

czerwona papryka

natka pietruszki

curry lub przyprawa do kuchni meksykańskiej

 

Makaron gotujemy al dente. Cebulkę siekamy drobno i lekko podsmażamy, tylko do zeszklenia. Pod koniec dodajemy do niej makaron, całość posypujemy curry lub przyprawą meksykańską i chwilę razem mieszamy na patelni. Przekładamy do miski, dodajemy czerwoną paprykę pokrojoną w kostkę, następnie mieszamy z dużą ilością posiekanej natki pietruszki.

 

file1281290908



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...