Sałatka z farfalami do grilla

8 sierpnia 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

makaron farfale

czerwona cebula

czerwona papryka

natka pietruszki

curry lub przyprawa do kuchni meksykańskiej

 

Makaron gotujemy al dente. Cebulkę siekamy drobno i lekko podsmażamy, tylko do zeszklenia. Pod koniec dodajemy do niej makaron, całość posypujemy curry lub przyprawą meksykańską i chwilę razem mieszamy na patelni. Przekładamy do miski, dodajemy czerwoną paprykę pokrojoną w kostkę, następnie mieszamy z dużą ilością posiekanej natki pietruszki.

 

file1281290908



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...