Sałatka tuńczykowa expresowa

17 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 duży kiszony ogórek

1 średnia czerwona cebula

3 duże rzodkiewki

sól, pieprz do smaku

Cebulę, rzodkiewki i ogórka siekamy bardzo drobno. Dodajemy tuńczyka wraz z zalewą. Doprawiamy i dokładnie mieszamy.

Smacznego!

file1258476043



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...