Ryba w serowej panierce

24 maja 2011,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI: 4 filety rybne (np. z pangi), sól, pieprz, jajko, 6 łyżek mąki, 8 łyżek startego żółtego sera.

Rybę pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Panierować w jajku i mące zmieszanej z serem. Smażyć z każdej strony 4 minuty.

file1306255892



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....