Ryba w serowej panierce

24 maja 2011,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI: 4 filety rybne (np. z pangi), sól, pieprz, jajko, 6 łyżek mąki, 8 łyżek startego żółtego sera.

Rybę pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Panierować w jajku i mące zmieszanej z serem. Smażyć z każdej strony 4 minuty.

file1306255892



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...