Różowy sos chrzanowy

15 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

5 dag. czerwonych porzeczek

chrzan 3 dag.

jogurt naturalny 1/2 szklanki

sol

Przygotowanie:

Porzeczki umyć, oberwać szypułki, wsypać do rondelka, zmiażdżyć, zagotować i przetrzeć przez sito. Przecier ostudzić, wymieszać z  chrzanem i jogurtem. Przyprawić do smaku solą. Podawać jako dodatek do potraw zimnych i gorących z mięs i ryb.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...