Rolada mięsna z truskawkami

20 czerwca 2012,
dodał: olga12
Artykuł zewnętrzny

Składniki na 6 porcji: ok.1kg fileta z indyka, 25dag truskawek, 3 łyżki oleju,
2 łyżki musztardy, 4 łyżki jogurtu naturalnego, sól, pieprz.

Wykonanie: Filet opłucz, osusz, rozkrój na płat grubości ok. 1,5 cm. Oprósz solą i pieprzem. Jogurt wymieszaj z musztardą. Posmaruj mięso, odstaw na godzinę w chłodne miejsce. Truskawki ułóż na mięsie, zwiń roladę, obwiąż bawełnianą nicią.  Skrop olejem. Piecz godzinę w 200 st. C.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...