Pstrąg nadziewany selerem naciowym

21 maja 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Ilość dla 4 osób

4 całe pstrągi
4 łyżki masła
2 łodygi selera naciowego
olej
Przyprawa do grilla klasyczna Galeo

Oczyszczone pstrągi oprósz Przyprawą do grilla klasyczną. Do środka włóż pokrojonego w cząstki selera naciowego i łyżkę masła, odstaw na kilka godz. Następnie smaż na ruszcie.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.