Pstrąg nadziewany selerem naciowym

21 maja 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Ilość dla 4 osób

4 całe pstrągi
4 łyżki masła
2 łodygi selera naciowego
olej
Przyprawa do grilla klasyczna Galeo

Oczyszczone pstrągi oprósz Przyprawą do grilla klasyczną. Do środka włóż pokrojonego w cząstki selera naciowego i łyżkę masła, odstaw na kilka godz. Następnie smaż na ruszcie.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...