Pstrąg nadziewany selerem naciowym

21 maja 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Ilość dla 4 osób

4 całe pstrągi
4 łyżki masła
2 łodygi selera naciowego
olej
Przyprawa do grilla klasyczna Galeo

Oczyszczone pstrągi oprósz Przyprawą do grilla klasyczną. Do środka włóż pokrojonego w cząstki selera naciowego i łyżkę masła, odstaw na kilka godz. Następnie smaż na ruszcie.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...