przypalony garnek

5 marca 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

1. Do garnka wlewamy zimną wodę , dodajemy pokrojoną na ćwiartki cebulę i gotujemy na małym ogniu aż cebula się nie rozgotuje.

2. Przypalone miejsca posypujemy grubą warstwą soli i zostawiamy na kilka godzin. Następnie wycieramy gąbką i płuczemy gorącą wodą.

file1267781625



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....