Proste ciasto cytrynowe

3 grudnia 2013, dodał: Anuka
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– paczka margaryny
– szklanka cukru
– 4 jaja
– 2 szklanki mąki
– czubata łyżeczka proszku do pieczenia
– cytryna

Skórkę z cytryny zetrzeć na drobnej tarce i wycisnąć sok. Zmieszać skórkę z sokiem. Margarynę utrzeć z cukrem i jajkami na jednolitą masę. Dodać mąkę i proszek a na koniec dodać skórkę z cytryny z sokiem. Ciasto piec w podłużnej formie około 40 minut (w 180 stopniach C)



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.