Pomysł na ciasto francuskie – pierścionki z parówką

7 marca 2013,
dodał: mysiowa
Artykuł zewnętrzny

1 opakowanie ciasta francuskiego, 6 parówek, 1 jajo

podzielić ciasto na 6 prostokątów i na każdym ułożyć parówkę; zrulować; naciąć tak nie do końca i połączyć w obręcz; pomazać zbełtanym jajem; piec 20 minut w 220-230 st

file1362651097



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...