Pomysł na ciasto francuskie – pierścionki z parówką

7 marca 2013,
dodał: mysiowa
Artykuł zewnętrzny

1 opakowanie ciasta francuskiego, 6 parówek, 1 jajo

podzielić ciasto na 6 prostokątów i na każdym ułożyć parówkę; zrulować; naciąć tak nie do końca i połączyć w obręcz; pomazać zbełtanym jajem; piec 20 minut w 220-230 st

file1362651097



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...