Pomysł na ciasto francuskie – pierścionki z parówką

7 marca 2013, dodał: mysiowa
Artykuł zewnętrzny

1 opakowanie ciasta francuskiego, 6 parówek, 1 jajo

podzielić ciasto na 6 prostokątów i na każdym ułożyć parówkę; zrulować; naciąć tak nie do końca i połączyć w obręcz; pomazać zbełtanym jajem; piec 20 minut w 220-230 st

file1362651097



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.