Pikantne szaszłyki z grilla

11 czerwca 2013,
dodał: malinkaa18
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

30 dkg polędwicy
30 dkg kiełbasy
30 dkg boczku
30 dkg pieczarek
1 czerwona papryka
1 żółta papryka
3-4 cebule
sól morska Kamis
pieprz czarny Kamis
przyprawa grill pikantny w tubie- Kamis

Sposób przygotowania:

Polędwiczki pokroić w plastry, rozbić i posypać solą i pieprzem. Kiełbasę, boczek oraz papryki pokroic pokroić w dużą kostkę, cebulę oraz pieczarki pokroić w plastry. Na patyczki do szaszłyków nakładać po kolei składniki, naprzemiennie mięso oraz warzywa. Posypać przyprawą do grilla Kamis.Układamy na rozgrzanym grillu i smażymy z obu stron aż mięso straci surowy kolor.
SZSZŁYKI

 

fot: redakcja



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...