Pieczarkowe kotleciki

19 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

6 szt. dużych pieczarek umyj, obierz, odkrój nogi. Przetnij pieczarki na połówki.
Jajko z 2 łyżkami mleka rozmieszaj widelcem, dodaj sól, pieprz i vegetę.
Przepołowione pieczarki maczaj w jajku potem w bułce. Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...